Ikaalisten kuntavaalit on käyty ja ikaalilaiset käyttivät äänioikeuttaan maan keskiarvoa paremmin, mikä on hieno asia. Kuntalaiset ovat puhuneet ja sen perusteella suurimman ryhmän edustaja Ilmo Kalli kutsui valtuustoryhmien edustajat eiliseen ensipalaveriin. Kaikki ryhmät lupasivat kunnioittaa äänestäjien tahtoa, joka lupaa hyvää uutta valtuustokautta ajatellen. 
Nyt valtuustoryhmät pohtivat ja valitsevat keskuudestaan vaaleissa menestyneiden ja mukana olleiden ehdokkaiden sijoittumista eri luottamushenkilöpaikkoihin. Valtuustoryhmät kokoontuvat seuraavan kerran 10.5.klo 18 ja siihen mennessä pitäisi kaikkien ryhmien nimet eri luottamustehtäviin olla selvillä.Tarkemmat kutsut neuvotteluaikatauluineen laitan ryhmällemme tekstarin ja sähköpostien välityksellä.

Maanantaina 15.5. klo 17 Omalla Tuvalla on vanhan ja uuden valtuuston yhteinen seminaari jossa arvioidaan nykyisen valtuuston hyväksymän strategian toimivuutta ja pohditaan mitä muutostarvetta löytyy uuden valtuuston tulevaa strategiatarkistusta varten.

Kaupunginhallitus kokoontuu maanantaina 22.5. käsittelemään uuden valtuuston järjestäytymiskokouksen esityslistaa.

Valtuuston järjestäytymiskokoukselle on Omalta tuvalta varattu aika maanantaille 5.6. klo 17.

Uuden kaupupunginhallitksen ensimmäinen kokous on tarkoitus pitää maanantaina 12.6. klo 18.

Tässä tätä ohjelmaa nyt aluksi. Onittelut ja nöyrät Kiitokset kaikille kuntavaaliehdokkaillemme. Saavutimme yhteisen tavoitteemme lähes kokonaan. Valtuuston lisäpaikka jäi vain muutaman äänen päähän. Tästä on hyvä jatkaa! -Reijo-

Lisää uusi kommentti

Rajattu HTML

  • Sallitut HTML-tagit: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Verkko- ja sähköpostiosoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.